Atitudine de cea mai joasă speță, antieuropeană și profund nocivă a președintelui Iohannis, care speculează ordinar, în cea mai populistă abordare , o temă naționalistă care n-are niciun temei.

Iohannis continuă să mintă deșănțat de la pupitrul prezidențial. A coborât atât de jos încât nu mai există apariție publică în care să nu mintă.

Este O MINCIUNĂ ORDINARĂ așa-zisa acuzație că ”în timp ce ne luptăm cu pandemia PSD se luptă în birourile secrete din Parlament să dea ungurilor Ardealul”.

PSD NU SUSȚINE NICIO AUTONOMIE A TINUTULUI SECUIESC. NU EXISTĂ NICIO ȘANSĂ CA PROIECTUL RESPECTIV DE LEGE SĂ FIE ADOPTAT DE SENAT, CARE ARE VOTUL DECISIV.

IOHANNIS STIE BINE ACEST LUCRU, DAR NU SE POATE OPRI SĂ NU ARUNCE CU NOROI ÎN VENTILATORUL CARE-ȘI ÎNCHIPUIE CĂ VA UMFLA PÂNZELE PNL!

Proiectul de lege inițiat de cei doi parlamentari UDMR a trecut tacit de Camera Deputaților – care nu are votul decisiv – în contextul în care Parlamentul nu s-a mai putut reuni fizic și n-a mai putut face dezbateri din cauza senatorului liberal care infectat cu COVID-19, a determinat intrarea în carantină a tuturor parlamentarilor. Aceasta este realitatea și nu închipuirile bolnave ale lui Iohannis și altor patrioți contrafacuți!

Este extrem de grav că Iohannis aruncă de la tribuna oficială a administrației prezidențiale informații false și acuzații grave pentru care un cetățean obișnuit ar fi cercetat de organele statului.

Cum poate unul ca Iohannis să spună că PSD dă Ardealul ungurilor, când el este cel care a girat trimiterea românilor la export pe plantații si vânzarea pădurilor României la firme austriece???

În loc să fie preocupat de soarta românilor, de măsuri concrete și care să fie aplicate imediat pentru relansarea economiei și protejarea nivelului de trai, Iohannis continuă campania electorală pentru PNL.

Iohannis uită că România este în situația de astăzi pentru că el și PNL erau în campanie și planificau anticipatele, în timp ce pandemia era doar o banală răceală!

Ultimele sondaje venite la sediul din Modrogan sunt singura explicație pentru comportamentul absurd al celui care ocupă astăzi cea mai înaltă funcție în stat!

Românii așteaptă de la cel care s-a autoproclamat stindardul luptei cu pandemia soluții concrete pentru problemele lor, nu lupte politice.

Românii au nevoie de protejarea nivelului de trai, de păstrarea locurilor de muncă, de posibilitatea de a-și amâna creditele, de soluții pentru salariații nevoiți să-și lase copii singuri acasă, nu de aberații politicianiste!

Naționalism adevărat înseamnă să ai grijă de proprii cetățeni, ceea ce Iohannis și PNL nu fac, ci dimpotrivă!