Guvernul continuă proiectul care va debloca activitatea micilor fermieri, îi va ajuta să-și valorifice produsele și va aduce pe mesele românilor produse de calitate. Sute de fermieri sunt deja parte a acestui proiect care stimulează consumul de produse româneşti din magazinele de proximitate, echilibrând astfel balanţa comercială dintre importuri şi exporturi.
o Executivul este pe cale să ofere soluții pentru valorificarea producţiei de fructe şi legume, pentru valorificarea producţiei de peşte din Marea Neagră şi Delta Dunării şi pentru valorificarea lânii.
o Totodată, românii vor beneficia de produse românești de calitate, sortate, ambalate şi depozitate în condiţii similare celor din cele mai moderne hipermarketuri.
o Este în curs de constituire prima rețea naţională de peste 60 de aprozare cu fructe şi legume românești care să concureze cu hipermarketurile şi supermarketurile.
 Promele magazinele vor fi deschise, începând de săptămâna viitoare, în centrele dezvoltate ale ţării, pentru a asigura rentabilitatea dar și notorietatea proiectului.