Înapoi la pagina județului

Titlu proiectBeneficiarRezumat proiectLocalitateFonduri UETotal valoare proiectStadiu proiect
Performanță în serviciile de administrație publică locală ale Municipiului PiteștiPrimăria Municipiului PiteștiObiectiv general: introducerea de sisteme si standarde comune în Primăria Muncipiului Pitești ce optimizează procesele orientate către beneficiari în concordanță cu SCAP, în vederea îmbunătățirii managementului performanței și a calității serviciilor oferite.
Obiectivele specifice ale proiectului sunt:
1. Creșterea capacității Primăriei Municipiului Pitești prin implementarea unui sistem de management al performanței și calității corelat cu Planul de acțiune pentru prioritizarea și etapizarea implementării managementului calității.
2. Imbunătățirea competențelor personalului de conducere si execuție din Primăria Municipiului Pitești
Pitești348,221.24 409,672.05 Finalizat
Etica si integritate pentru prevenirea si cobaterea coruptiei - ETICOMunicipiul PiteștiObiectivul general al proiectului il reprezinta cresterea nivelului de etica si integritate la nivelul Municipiului Pitesti prin implementarea unor masuri de prevenire a coruptiei.
Obiectivele specifice ale proiectului
1. Cresterea capacitatii administrative a Municipiului Pitesti de a preveni si reduce coruptia
2. Cresterea nivelului de educatie anticoruptie pentru personalul institutiei
3. Combaterea coruptiei prin dezvoltarea capacitatii analitice de a efectua activitati de evaluare a riscurilor
Pitești250,246.60 294,407.76 în implementare
Certificarea activitatilor CONSILIULUI JUDETEAN ARGES SI DEZVOLTAREA ABILITATII PERSONALULUI IN CONCORDANTA CU PREVEDERILE SCAPJudețul Argeș1. Etapizarea introducerii unui Plan de acțiuni în cadrul Consiliul Judeþean Arges în vederea extinderii sistemului de management al calității și performanței
2. Dezvoltarea și implementarea unui sistem integrat de management al performanței și calității în cadrul Consiliul Județean Argeș corelat cu Planul de acțiuni pentru implementarea SCAP 2014 – 2020
3. Certificarea cunoștințelor și abilităților în domeniul managementului calității și performanței pentru un numar de 80 de persoane din cadrul Consiliului Județean Argeș
4. Certificarea Consiliului Județean Argeș ISO 9001:2015
Pitești512,737.71603,220.81 în implementare
Simplificarea procedurilor administrative pentru cetatenii Municipiului PiteștiMunicipiul PiteștiObiectivul general al proiectului il reprezinta consolidarea capacitatii administrative a Municipiului Pitesti prin simplificarea masurilor adresate cetatenilor si imbunatatirea procesului decizional, a planificarii strategice si executiei bugetare.
Obiectivele specifice ale proiectului
1. Cresterea coerentei, eficientei, predictibilitatii si transparentei procesului decizional la nivelul Municipiului Pitesti prin dezvoltarea unui modul de bugetare participativa.
2. Consolidarea capacitatii Municipiului Pitesti ca urmare a simplificarii procedurilor administrative adresate cetatenilor si reducerea birocratiei prin crearea unui portal de servicii electronice.
3. Imbunatatirea competentelor personalului de conducere si executie din Primaria Municipiului Pitesti.
Pitești3,396,550.053,995,941.20 în implementare